aprilie 08 2022 2Comments
Metru cub de scandura pret

La ce pret a ajuns metru cub de scandura in 2022?

Cand vine vorba de constructia sau renovarea casei, cumpararea unui mobilier nou sau amenajarea spatiului exterior, materialul de cea mai inalta calitate pe care il poti folosi in oricare dintre aceste situatii este cheresteaua. Dar avand in vedere majorarile din ce in ce mai frecvente ale materialelor de constructii, nici metru cub de scandura nu a fost sarit.

Acest material este obtinut din lemn de esenta tare sau din lemn de rasinoase printr-un proces special si este comercializat sub forma de scanduri. Daca te intereseaza metru cub de scandura pret, poti accesa lista de preturi a companiilor din Romania care comercializeaza cherestea.


Tipuri de cherestea


Cherestea de clasa A, B, C este de cea mai inalta calitate si nu contine scoarta sau margini cu material putred sau rupt. Majoritatea companiilor furnizeaza cherestea de constructii de inalta calitate, cu latime de 10 cm pana la 35 cm si lungime de 3 pana la 6 m. Sectiunea de metru cub de scandura pret variaza in functie de calitatea si dimensiunile cherestelei sub forma de scanduri.


Cum poti folosi scandura de cherestea?


In general, materialele din lemn de constructie sunt folosite pentru diferite proiecte de constructie, cum ar fi realizarea unui acoperis de casa, construirea unui gard sau formarea unui cadru din lemn pentru fundatia unei viitoare case. Pe de alta parte, lemnul poate fi folosit pentru a face obiecte lucrate manual, cu design original si specific. Pentru a achizitiona cherestea, te incurajam sa accesezi mai intai sectiunea de metru cub de scandura pret pentru a sti pretul final pentru cantitatea necesara de scandura.


Metru cub de scandura pret per dimensiune


Pretul aplicat pentru un metru cub de cherestea depinde de tipul acesteia, dimensiunile pe care le are si calitatea, respectiv cantitatea necesara. Spre exemplu, pentru scandurile de cherestea pentru constructii cu o latime de 10-30 cm si o lungime de 3, 4 sau 5 metri se percepe un pret de 1 300 de lei pentru metru cub de cherestea nedimensionata. Acest pret este unul de plecare si poate ajunge chiar si dublu pentru cheresteaua dimensionata si rindeluita. Sectiunea de metru cub de scandura pret poate sa difere de la o companie la alta, in functie de dimensiunile, calitatea si tipul de cherestea furnizat.

andrei-roman

2 comments

  1. Scindura la 2 metri cit e metru cub

    Răspunde
  2. […] e-cherestea.ro […]

    Răspunde

Write a Reply or Comment