Pazie lemn

Pazia din lemn se utilizeaza la inchiderea acoperisului imediat dupa ce asteriala a fost batuta pe acoperis. Se recomanda ca pazia sa fie protejata cu un grund de protectie solara si un lac incolor sau colorat dupa alegere.

Contact tamplarie lemn 0744-373.896

Pentru ca tamplaria lemn nu se afla in aceeasi locatie cu depozitul de cherestea va rugam sa sunati la numarul de mai sus pentru oferte sau informatii.

De stiut despre tamplaria lemn

Servicii tamplarie lemn

In cadrul tamplariei asiguram servicii de debitare, rindeluire, sflefuire, frezare sau alte operatii solicitate de clienti. Pentru mai multe detalii va ruga sa ne contactati.

Produse tamplarie lemn

  • In cadrul tamplariei lemn realizam cherestea rindeluita, scandura gard rindeluita, grinzi rindeluite, lambriu lemn, pazie lemn, elemente decor pentru foisoare si terase, scari din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina din lemn si altele.

Termen de executie

  • Termenul de executie se comunica la acceptarea ofertei noastre si doar in cazuri exceptionale acesta nu se respecta, dar intotdeauna vom anunta clientul din timp.

Tipuri de lemn utilizat

  • Suntem capaili sa lucram cu orice tip de lemn, atat cel din rasinoase cat si cel din foioase;
  • Avand in vedere ca la noi in tara cel mai mult se prelucreaza brad sau molid in mare parte acesta este lemnul utilizat de catre noi;
  • Dar pentru proiecte speciale unde este necesar un lemn de esenta tare, cum ar fi de fag sau stejar suntem pregatiti;

Consultanta

  • Asiguram consultanta pentru fiecare proiect si client in parte;
  • De multe ori clientii nostrii stiu la ce rezultat vor sa ajunga, doar ca de multe ori calea pe care o aleg nu este intotdeauna cea mai potrivita si datorita experientei noastre in lemn alegem impreuna cea mai buna varianta.

Ai nevoie de o oferta personalizata?