Tamplarie lemn

Una dintre cele mai vechi meserii din lume este cea de tamplar, am auzit de ea inclusiv in Biblie, dar de ce este ea inclusiv astazi asa de importanta? Pentru simplul fapt ca orice casa are nevoie de o usa, de geamuri, podele si asa mai departe.  Inainte de industrializare, dar chiar si dupa, toate operatiunile se realizau manual sau in cel mai bun caz cu ajutorul unui cal sau magar. Dar dupa industrializare in cadrul unei tamplari lemn au inceput sa apara utilajele de debitare, rindeluire, slfefuire, gaurire si altele. Toate acestea facan munca mai usoara, mai banoasa dar in acelasi timp realizandu-se cresterea calitatii si a productivitatii.

Green Forest Com dispune de o tamplarie dotata cu utilaje profesionale marca Felder, producator recunoscut mondial, de asemenea, dispunem si de personal bine instruit pentru a utiliza aceste utilaje.

Dispunem de toate utilajele necesare unei tamplari lemn pentru a va oferi servicii de debitare, rindeluire, slefuire sau frezare oricui solicita acest lucru.

De asemenea la cerere, realizam cherestea rindeluita pe o fata, pe doua fete sau pe toate cele 4 fete. La fel rindeluim si grinzi lemn pentru constructia de terase si foisoare.

Realizam si scandura gard conform cerintelor clientilor, lambriu lemn si pazie.

 

Contact tamplarie lemn 0744-373.896

Pentru ca tamplaria lemn nu se afla in aceeasi locatie cu depozitul de cherestea va rugam sa sunati la numarul de mai sus pentru oferte sau informatii.

De stiut despre tamplaria lemn

Servicii tamplarie lemn

In cadrul tamplariei asiguram servicii de debitare, rindeluire, sflefuire, frezare sau alte operatii solicitate de clienti. Pentru mai multe detalii va ruga sa ne contactati.

Produse tamplarie lemn

  • In cadrul tamplariei lemn realizam cherestea rindeluita, scandura gard rindeluita, grinzi rindeluite, lambriu lemn, pazie lemn, elemente decor pentru foisoare si terase, scari din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina din lemn si altele.

Termen de executie

  • Termenul de executie se comunica la acceptarea ofertei noastre si doar in cazuri exceptionale acesta nu se respecta, dar intotdeauna vom anunta clientul din timp.

Tipuri de lemn utilizat

  • Suntem capaili sa lucram cu orice tip de lemn, atat cel din rasinoase cat si cel din foioase;
  • Avand in vedere ca la noi in tara cel mai mult se prelucreaza brad sau molid in mare parte acesta este lemnul utilizat de catre noi;
  • Dar pentru proiecte speciale unde este necesar un lemn de esenta tare, cum ar fi de fag sau stejar suntem pregatiti;

Consultanta

  • Asiguram consultanta pentru fiecare proiect si client in parte;
  • De multe ori clientii nostrii stiu la ce rezultat vor sa ajunga, doar ca de multe ori calea pe care o aleg nu este intotdeauna cea mai potrivita si datorita experientei noastre in lemn alegem impreuna cea mai buna varianta.

Ai nevoie de o oferta personalizata?