martie 03 2022 0Comment
Opteaza pentru o casa din grinzi de lemn ecologica

Opteaza pentru o casa din grinzi de lemn ecologica

Daca te gandesti sa incepi construirea unei case in viitorul apropiat fara sa cheltui foarte multi bani si cu materiale cat mai calitative, atunci varianta de casa din grinzi de lemn s-ar putea potrivi preferintelor tale. Casele construite in acest mod ofera un spatiu de locuit ecologic si sanatos, potrivit pentru tine si cei dragi.

Grinzile de lemn- material de constructie de calitate

In general, grinzile de lemn au o mare intrebuintare si pot fi folosite la construirea caselor, a cabanelor, foisoarelor sau oricarui spatiu de locuinta compact si avantajos. O casa din grinzi de lemn este alegerea perfecta pentru persoanele care prefera rigoarea si opteaza pentru precizia conturuilor bine delimitate. Forma rectangulara a materialelor de constructie confera un aspect riguros pentru locuinta. Grinzile de lemn sunt prelucrate si depozitate in conditii cat mai bune, astfel incat materialul de constructie sa dispuna de rezistenta si duritate inalta. Procesul de prelucrare a acestui material de constructie presupune debitarea grinzilor in functie de lungimea necesara, slefuire, numerotare si pregatirea acestora pentru montaj. De aceea, orice proiect de constructie ai avea in plan, grinzile de lemn se potrivesc perfect in acest sens. Printre avantajele grinzilor de lemn este inclus si faptul ca acestea sunt ecologice, biodegradabile si dispun de un timp de montare si amplasare mai mic, comparativ cu alte materiale de constructie.

Integrarea grinzilor de lemn in construirea unei case

In ceea ce priveste construirea peretilor pentru o casa din grinzi de lemn, acestia implica folosirea unor grinzi uscate la o umiditate relativa de 12-14%, care pot fi amplasate si imbinate cu exactitate, in functie de preferintele si planurile tale de constructie. Ferestrele si usile sunt realizate din ginzi de lemn de brad si molid, de calitate superioara si dimensiuni vairate. In cazul in care optezi pentru un balcon, acesta se construieste din grinzi profilate de lemn, care au diferite grosimi si completeaza perfect structura de baza a casei.

andrei-roman

Write a Reply or Comment